Kontroversi Dewi Remaja 2019 - Ini Dia 10 Kisah Skandal Ratu Cantik Paling Hangat! - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kontroversi Dewi Remaja 2019 – Ini Dia 10 Kisah Skandal Ratu Cantik Paling Hangat!

Prev1 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse
Kes seumpama ini mungkin pertama kali berlaku dalam pertandingan seumpama ini di Malaysia. Tetapi ia bukan perkara baru di negara luar. Cosmo senaraikan 10 kisah kontroversi membabitkan pertandingan ratu cantik seluruh dunia yang membuatkan pemenang dilucutkan takhta serta-merta.

Seperti yang kamu dah tahu, bekas pemenang Dewi Remaja 2018/19, Haneesya Hanee, 19, telah ditarik semula kejuaraannya selepas 72 jam dinobatkan. Hanee bagaimanapun redha dan mengaku salah selepas video dirinya minum arak dan berparti tersebar di Internet. Penarikan gelaran Dewi Remaja itu menjadi yang pertama berlaku sepanjang penganjuran Dewi Remaja.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness