Koleksi Kenzo x H&M Yang Penuh Warna-warni Bakal Tiba!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Koleksi Kenzo x H&M Yang Penuh Warna-warni Bakal Tiba!

Semestinya koleksi kolaborasi yang paling dinanti-nantikan, Kenzo x H&M penuh dengan item ‘gila-gila’ untuk fashion fanatic sepertimu! 

landscape-1474621496-iman-hm

Semenjak koleksi Balmain x H&M sold out di stor, Cosmo cukup tidak sabar untuk menunggu jenama/pereka yang bakal bekerjasama dengan jenama gergasi H&M ini.

Good news! Koleksi istimewa Kenzo x H&M bakal dilancarkan dalam masa beberapa hari saja lagi. Kamu boleh dapatkannya bermula 3 November nanti, jadi persiapkan barangan untuk kamu camping di luar stor H&M nanti okey!

What can you expect from this collection? Cetakan bold dan warna-warna berani yang pasti akan menarik perhatian sesiapapun. Daripada sweater jingga terang ke kameja-T bercetak harimau ikonik Kenzo semestinya menjadi item must have buat peminat jenama ini. Oh, tidak lupa aksesori unik yang didatangkan dalam koleksi ini juga seperti anting-anting, bangles, beg, topi, cermin mata, skarf dan macam-macam lagi!

Scroll down untuk lihat item mana untuk kamu serang nanti!

12

45

36

Foto: Kenzo x H&M

Seorang fashion enthusiast. OOTD is my ‘thang’. Akan ‘serang’ dessert corner dulu bila pergi ke bufet. Suka menonton rancangan memasak dan RuPaul’s Drag Race. Nampak lembut tapi sebenarnya fierce! Quote kegemaran? “Life is too short to wear boring clothes”, so have fun with it!

Fashion Diva