Koleksi Gambar Majlis Resepsi Elfira Loy Dan Faris Anuar Yang Cukup Menawan
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Koleksi Gambar Kahwin Elfira Loy Dan Faris Anuar Yang Cukup Menawan

Koleksi Gambar Kahwin Elfira Loy Dan Faris Anuar Yang Cukup Menawan

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse
Sudah tiga bulan berumah tangga, Cosmo masih belum move on dengan pasangan sama cantik sama padan ini. Buat kamu yang terlepas menatap gambar kahwin Elfira dan Faris, kami dedikasikan koleksi ini khas untuk kamu! 

Majlis Resepsi Pertama

Cyberview Resort & Spa telah menjadi tempat pilihannya untuk mengadakan majlis resepsi yang pertama. Elfira berkongsi rasa syukur apabila beliau memuat naik gambar pernikahannya bersama Faris Anuar di laman Instagram rasminya. Busana perkahwinannya direka khas oleh Rizman Ruzaini, dengan mengenakan warna putih kedua-dua mempelai ini. Persalinan Elfira Loy dan Faris Anuar pada hari itu menjadi tumpuan kerana kelihatan sangat  classy dan elegent bak puteri raja. Elfira juga turut mengadakan malam berinai pada malam tersebut bersama dengan keluarga dan teman rapatnya. Tema yang dipilih ialah Bollywod Night dan baju saree yang digayakan Elfira dibelinya sendiri.

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor