Klinik Pakar Kulit Paling Berkesan Untuk Dapatkan Wajah Yang Flawless
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Klinik Pakar Kulit Paling Berkesan Untuk Dapatkan Wajah Yang Flawless

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Wanita berkerjaya sememangnya tiada masa untuk menjaga penampilan kulit wajah. Apatah lagi pulang lewat ke rumah sehingga rutin penjagaan wajah hanya mampu dilakukan di hujung minggu. 

Sebab itulah kebanyakan wanita berkerjaya sekarang sanggup melabur duit ke pusat dan klinik rawatan wajah dan spa kerana dengan teknologi canggih zaman kini, ia mampu menyelesaikan masalah kulit. Bagaimanapun, lambakan klinik pakar kulit di Malaysia membuatkan ramai pelanggan yang sangsi dengan keberkesanan rawatan yang ditawarkan.

Tetapi tidak di TOSCANA Medi Clinic! Terletak di Solaris Dutamas (PUBLIKA), ia menggunakan mesin teknologi yang canggih dan terkini termasuk dikendalikan oleh dua orang pakar kosmetik bertauliah iaitu Dr. Lashela Dharmadass dan Dr. kanwal Gill yang juga pengarah TOSCANA.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness