Kenapa Lelaki Suka 'Gadis Nakal'
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Kenapa Lelaki Suka 'Gadis Nakal'

3 Sebab Kenapa Lelaki Suka ‘Gadis Nakal’

Dalam satu wawancara, Brad Pitt pernah berkata dia suka sikap Angelina Jolie yang masih nakal walaupun setelah lama bersama… Tetapi hanya di kamar! Ini caranya untuk kamu dapatkan efek yang sama buat suamimu.
Kenapa Lelaki Suka 'Gadis Nakal'
Foto: Depositphotos.com

Nampak Seksi Di Matanya

Lelaki suka sesuatu yang bersifat visual, jadi tawannya dengan cara ini: Cuba sarungkan but paras lutut atau kostum seksi di kamar. Visual cues seperti ini akan buatkan dia mahu menerkam kamu waktu itu juga. Aww!

Buat Si Dia Terkejut

Cuba aksi baru di ranjang yang akan buat si dia (a) tertanya-tanya dari mana kamu pelajarinya dan (b) tak kisah akannya sebab ia terlalu hebat. Pembaharuan melepaskan dopamine dalam otak yang meningkatkan rasa teruja.

Jadi Sedikit Agresif

Tolak suamimu ke dinding, ‘gari’ tangannya atau apa saja yang boleh buatkan dia rasa hot. Rasa takut dan terangsang berada dalam kawasan otak yang sama, jadi mencetuskan deria (kenikmatan) ketakutannya akan melonjakkan keinginannya terhadapmu.

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker