Kenali Lelaki Disebalik Video Majalah Vogue 73 Questions!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kenali Lelaki Di Sebalik Video Majalah Vogue 73 Questions!

Video Vogue’s 73 Questions di YouTube majalah Vogue antara video digital paling ramai tontonan. If you have not seen any of the videos, you must been living under a rock!

Untuk kamu yang obses dengan Vogue’s 73 Questions, mesti tertanya-tanya siapakah gerangan pemilik suara maskulin dan dalam itu. Meet Joe Sabia who broke the internet with his sexy voice. Jom baca wawancara Joe bersama fashionweekdaily.com.

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bagaimana idea untuk tampil dengan konsep 73 Questions bagi majalah Vogue ini terhasil?

Empat tahun lalu, saya menerima panggilan daripada Condé Nast Entertainment ketika berada di lapangan terbang menuju Dominican Republic. Mereka bertanya “What would you do with Sarah Jessica Parker if you had four hours?” Ketika itu, Vogue mahu merakam video dengan Sarah sempena dengan pelancaran jenama kasutnya. Kandungannya tidak semestinya mengenai kasut itu, jadi saya beritahu mereka yang saya akan menghubungi semula selepas pulang dari Dominican Republic. Jadi ketika berada di atas bot bersama rakan-rakan untuk melihat ikan paus berenang, saya terus mendapat idea untuk melakukan satu wawancara seperti soalan kuiz pantas bersama Sarah.

Sebab itu antara salah satu soalan untuk 73 Questions with Sarah Jessica Parker, soalan tentang ikan paus pun ada! Selepas pulang ke New York, saya berjumpa dengan seorang kenalan yang mencadangkan wawancara dalam konsep POV (Point Of View) tanpa perlu saya berada di hadapan kamera.

Saya merangka idea itu dan menghantarnya kepada Sarah, yang merupakan selebriti pertama untuk video ini. She loved the concept. And not just that, she said we could show the inside of her house for the first time ever! That was a pretty big deal.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness