Kekal Selesa Dan Trendy Ketika Bersenam Dengan Inner Hijab Stailoz
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kekal Selesa Dan Trendy Ketika Bersenam Dengan Inner Hijab Stailoz

Anak tudung bukan semata-mata ‘aksesori’ untuk wanita berhijab. Cosmo sarankan kamu pilih satu yang mampu berikan faedah kesihatan sambil bantu kamu kekal trendy.

Jika dulu anak tudung berfungsi sebagai pelengkap hijab, kini dengan STAILOZ™ Inner Hijab, ia berikan manfaat kesihatan kepada si pemakai. Ia menggunakan teknologi Titan Tech dari Jepun, teknologi fabrik yang menggabungkan titanium bermagnet bersama zarah nano untuk wujudkan cecair polyester titanium, menjadikannya anak tudung berteknologi tinggi yang pertama di Malaysia.

Dicipta untuk memaksimumkan manfaat kesihatan, ia dilengkapi dengan teknologi cahaya infrared (FIR) untuk melancarkan peredaran darah dan tenaga bioelektrik. Peredaran darah yang baik merupakan proses penting dalam sistem tubuh manusia untuk bekalkan oksigen ke seluruh organ.

Prev1 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert