Kamu Cantik Kerana Kamu Rasa Cantik! - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Kamu Cantik Kerana Kamu Rasa Cantik!

Cantik bermula daripada kita semua, setiap individu dari dalam diri kita. And when you feel beautiful inside, maka luaranmu juga menyerlah, lebih-lebih lagi dengan a touch of makeup.

 

 

Baguslah jika kamu selesa dengan penampilan dan kulit kamu sendiri. Itu sememangnya matlamat yang kita semua mahu capai tetapi jika kamu boleh rasa lebih hebat dan yakin dengan sentuhan solekan, mengapa tidak? Produk LyndaRahim Beauty terdiri daripada palet serta produk individu yang mudah dipakai, kamu tak perlu punyai kepakaran untuk memakainya.

Cosmo tampilkan Alicia Amin untuk LyndaRahim Beauty yang mendapat sentuhan Phyromaniac Eyeshadow Palette, RM89. Palet mata dengan warna-warna asas harian yang boleh dipakai dengan berus ataupun jari ini mempunyai tekstur halus dan mudah dioles. Warnakan kelopak mata dengan sempurna dan pemakaian yang bertahan lama. Pyromaniac Eyeshadow ini dirumus dengan silika untuk teksturnya yang licin dan halus, Vitamin E serta minyak biji anggur untuk memelihara kulit.

 

Mencari celak mata yang bertahan dan kalis comot? Eyeslimer Eyeliner, RM27 menawarkan aplikasi yang mudah serta kemas dengan lakaran yang lancar. Warnanya pekat dan kalis air jadi kamu boleh turut gunakannya pada garis basah mata.

 

 

Solekan tak lengkap tanpa maskara LyndaRahim Beauty Mascarzy Mascara, RM37 yang dirumus dengan bees wax semula jadi, minyak biji anggur serta Vitamin E agar kamu bukan saja mendapat efek craazzyyy beautiful eyelashes tetapi juga penjagaan agar ia tidak kering atau mudah gugur.

 

 

Ladies, ini waktunya untuk kamu serlahkan kencatikan diri dengan solekan yang mampu menampilkan dirimu yang terbaik. Enjoy video LyndaRahim Beauty bersama Alicia Amin ini!

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru