JOM SERTAI FUN FEARLESS LIFE 2016! - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

JOM SERTAI FUN FEARLESS LIFE 2016!

 

Cosmopolitan Fun Fearless Life 2016 bakal berlangsung tidak lama lagi! Rebut peluang untuk bertemu selebriti-selebriti dan barisan panel terkenal yang akan memberi inspirasi dan berkongsi pengalaman, nasihat dan idea untuk mendapatkan kerjaya yang kamu impikan, hubungan yang bahagia serta tip untuk menyerlahkan dirimu!

ffl-mhi-call-of-entry2a_easy-resize-com

Kami tampilkan wajah-wajah ikon wanita masa kini untuk berkongsi dan memberi panduan dalam setiap aspek kehidupan terutama sekali di dalam zaman yang serba mencabar ini, apa lagi jangan lupa temujanji kita 8 Oktober 2016 ini ya! Apa tunggu lagi dapatkan tiket kamu di sini http://bluinc.com.my/estore/event/fun-fearless-life/#tribe-events-tickets!

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor