Jom Sertai Acara Yang Tampil Dengan Pelbagai Aktiviti Menarik!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Jom Sertai Acara Dengan Pelbagai Aktiviti Menarik!

Istimewa untuk kamu yang sukakan aktiviti sukan dan kesihatan, Pulse by Prudential tampil dengan satu acara bernama GoiFEX 2019, acara South East Asia’s premier sports, fitness and lifestyle.

Bakal berlangsung selama tiga hari di Kuala Lumpur Convention Center (KLCC) dari 8 – 10 November 2019 ini, GoiFEX adalah sebuah acara yang menampilkan pelbagai aktiviti bukan sahaja daripada aspek sukan dan kesihatan, malah acara muzik serta gaya hidup.

GoiFEX 2019 turut menghimpunkan ramai selebriti dari seluruh dunia seperti Zumba enthusiasts dari Switzerland, Umar Syarif, David Velez dari Columbia dan George Lu dari Hong Kong. Untuk kamu yang gemarkan aktiviti yoga, Atilia Haron akan turut serta menemani kamu untuk sesi yoga.

Antara yang lain termasuk Selebriti Yogi dari Indonesia, Fajar Penyo. Manakala untuk sukan Martial Arts, jangan lepaskan peluang bertemu denagn Peter Hugh Davis, Aglian Thani dan Gianni Subba.

Sementara itu, untuk kamu yang berminat untuk sertai acara ini, apa kata muat turun aplikasi Pulse by Prudential yang dikuasakan oleh teknologi AI . Ia adalah aplikasi yang memberikan maklumat kepada kamu mengenai kesihatan dan kecergasan diri.

Muat turun sekarang “Pulse by Prudential” dan nikmati diskaun sehingga 25% untuk tiket acara GoiFEX 2019 serta diskaun 10% dari Starbucks.

Dapatkan tiket di SINI! dengan menggunakan kod promo: GOIFEXPULSE25. Layari www.goifex-malaysia.com untuk info lanjut. See you there!

Jadual acara:
8 & 9 November 2019: 9.00am – 8.30pm
10 November 2019: 9.00am – 7.30pm

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness