Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia Jam Tangan Paling Hangat Musim Ini Stail -
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Jam Tangan Paling Hangat Musim Ini

Essential bulan Januari ini… Jom lihat himpunan stylish Swatch mengiringi kamu sepanjang Musim Bunga/Panas 2020!

Koleksi jam Swatch tampil memberi inspirasi baru dan gaya yang segar untuk kamu musim ini. Barisan terbaru ini juga sangat sesuai untuk dihadiahkan kepada yang tersayang. Be inspired!

Warnai kesuraman musim sejuk lalu dengan dengan palet rona terang keluaran baru dari Swatch. Kamu bakal kelihatan lebih riang dan penuh tenaga, daya positif yang harus disuntik untuk mulakan tahun baru!

Sempurnakan tahun ini dengan stail jam bertali transparent yang mengenggam erat pergelangan tangan kamu. Ikuti cita rasa tersendiri dengan pilihan warna-warna funky bagi menambat hati sendiri dan orang tersayang.

Ada masa kamu inginkan rekaan yang lebih slick dan minimalis. Permainan warna pastel digabung bersama unsur metalik mencerminkan kecenderungan kamu.

Esen mewah disuntik masuk ke dalam rekaan dengan perincian lingkaran dail kristal dan keemasan sunray-brush. Sesuai untuk kamu yang inginkan sentuhan eksklusif ketika bergaya. Angan-angan indah kini realiti…

Kalau pertama kali jumpa memang seorang yang awkward tapi bila dah kenal, riang sebenarnya. Into deep conversation dan suka berjalan kaki sambil dengar lagu (Kuat berangan!). Ramai kata saya slow burner tapi in the end, semua tugasan berada di bawah kawalan. Psst... Jangan terkejut, saya pandai melukis dan menjahit!

Lifestylist