Ini Yang Kamu Boleh Explore Dengan iPhone! - Page 8 of 8 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Ini yang kamu boleh explore dengan iPhone!

Ini Yang Kamu Boleh Explore Dengan iPhone!

Cosmo senaraikan 18 perkara yang kamu belum tahu tentang iPhone!

8 of 8Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

17. Group FaceTime sehingga 32 orang pada masa yang sama

Group FaceTime memudahkan untuk bersembang dengan ramai orang pada masa yang sama. Kamu boleh kumpul sehingga 32 rakan, keluarga atau rakan sekerja dalam satu panggilan FaceTime. Great right now for a virtual happy hour, game night, dinner party, etc. Mulakan Group FaceTime terus dari aplikasi FaceTime. Buka FaceTime dan tap + di bahagian kanan atas. Masukkan nama kenalan, nombor telefon, atau e-mel. Setelah selesai, tap Audio atau Video untuk memulakan panggilan Group FaceTime.

18. Kongsi folder dengan iCloud Drive Folder Sharing

Kamu juga boleh berkongsi folder dengan BFF, keluarga, rakan sekerja dan pelajar melalui pautan peribadi dalam iCloud Drive. Sesiapa yang mempunyai akses boleh melihat folder dalam iCloud Drive, menambah fail mereka sendiri dan mendapatkan versi fail terkini. Ketahui lebih lanjut di sini.

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor