Ini Puncanya Kenapa Bakal Pengantin Batalkan Perkahwinan “Last Minute”
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Ini Puncanya Kenapa Bakal Pengantin Batalkan Perkahwinan Last Minute

Batalkan majlis perkahwinan kini menjadi satu ‘trend’ dalam kalangan masyarakat. Why?! Cosmo sedia berkongsi punca mengapa perkara seperti ini terjadi. 

Awi Rafael dan Atikah Suhaime baru saja memberi kenyataan bahawa mereka membatalkan majlis perkahwinan yang bakal berlangsung tidak lama lagi. Namun kedua-dua belah pihak masih lagi belum memberitahu punca sebenar pembatalan perkahwinan tersebut. Jodoh pertemuan di tangan Tuhan, apa jua keputusan mereka, Cosmo tetap mendoakan yang terbaik buat kedua-dua selebriti ini.

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse
Belum bersedia untuk memikul tanggungjawab

Untuk memegang tanggungjawab besar seperti menjadi seorang suami mahupun isteri bukanlah suatu perkara yang mudah. Ramai yang hanya ingin berkahwin sebab suka atau seronok bukanlah sebab rasa tanggungjawab yang hadir dalam diri kamu. Berkahwin bukanlah suatu perkara yang mudah kerana kedua-dua pasangan perlu bersedia dalam semua perkara. Jika kamu belum sedia buat saat akhir, kamu cenderung untuk tidak mahu berkahwin.

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor