Halal, Semula Jadi, Organik… - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Halal, Semula Jadi, Organik…

Matlamat mencerahkan kulit dengan produk yang baik, Nurish Organiq menggabungkan kepakaran dermatologi dengan ekstrak semula jadi.

Sering kali bila bercakap tentang kecantikan, kita harus membuat pilihan antara sains atau semula jadi, halal atau kemujarabannya. Namun kini kamu tidak perlu memilih antara itu atau ini kerana Nurish Organiq menawarkan semuanya. Jenama halal No.1 Malaysia dengan seratus peratus ekstrak tumbuh-tumbuhan semula jadi serta organik ini menampilkan rangkaian produk pencerahan yang lengkap! Terdiri daripada pembersih, skrub, penyegar, serum mata, serum wajah, krim siang dengan SPF20 serta krim malam dan semua ini telah diuji secara dermatologi dan selamat dipakai oleh semua jenis kulit.

Kerana halal di dalam kecantikan bukan isu agama semata, ia turut melambangkan kualiti serta gaya hidup, untuk mendapat pengiktirafan 100 peratus halal adalah sesuatu yang menakjubkan! Setiap produk mempunyai tindakan empat kali kuasa pencerahan dengan kandungan 500,000 sel tumbuhan aktif yang diekstrak dengan teliti melalui teknologi Kultivasi Bio-Teknologi. Ekstrak organik daripada kemboja, bunga raya, bilberi serta timun selain mencerahkan turut menyumbang kesan antipenuaan, penghidratan, mengecilkan liang pori serta menjadikan kulit halus dan lembut.

  • Tanpa Pewarna Tiruan
  • Tanpa Minyak Mineral
  • Tanpa Komedogenik
  • Tanpa SD-Alkohol
  • Tanpa Lanolin
  • Tanpa Sulfat
  • Tanpa Paraben

Project Manager & Director: @curlyjow / Scripwriter: @nana_g
/ Penyelaras: @faz.daud / Penata Gaya: @emmaraof
/ Videographer: @hrrisrzmn / Video Editor: @lurhsa / Solekan: @asmakadir__ / Dandanan: @philexchin / Lokasi: @sunwayreshotel

NurishOrganiq #NurishTogetherWeGlowcosmobeauty #cosmopolitanmy #funfearlessfabulous

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru