Followers Naik Lebih 500 Ribu - 5 Fakta Tentang The Egg Boy!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Followers Naik Lebih 500 Ribu – Ini 5 Fakta Tentang The Egg Boy!

Siapa sangka memecahkan telur di kepala individu berpengaruh boleh buatkan kamu terkenal seluruh dunia? Itulah yang terjadi kepada remaja berusia 17 tahun, Will Connolly.

Sabtu lalu, Senator Australia, Fraser Anning yang mencetuskan kemarahan orang ramai kerana kenyataan kontroversinya mengenai kejadian tembak di New Zealand diwawancara oleh wartawan. Fraser yang ketika itu di Melbourne memberikan kenyataan balas dan Will di belakangnya sedang merakam video.

Fraser kemudian mengeluarkan kenyataan yang bersifat perkauman dan dari situlah Will memecahkan telur di kepala lelaki kejam itu. Tidak sampai beberapa minit, video itu tular di internet dan semua orang yang membenci Fraser menjulang Will kerana tindakan berani matinya itu. Cosmo senaraikan perkara yang kamu perlu tahu tentang Egg Boy, Will Connolly.

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nama penuhnya ialah Will Connolly. Ketika namanya trending di internet, semua orang cuba mencarinya di Instagram dan telah keliru dengan seorang lagi individu dengan nama yang sama. Ramai mula mengikuti Instagram seorang aktor dari Amerika Syarikat, Will Connolly kerana menyangka dia ialah remaja yang membaling telur itu.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness