Filem Seks Terbaik - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Filem Seks Terbaik

Opps! Cosmo tak maksudkan video seks yang lagi satu tu. Tapi lebih kepada babak gairah dan sex scene dalam filem Hollywood. Mungkin kamu boleh tontonnya bersama suami malam minggu untuk lebih bangkitkan mood kamu. 

fifty-shades-of-grey

1. Dirty Dancing

Apa yang lebih seksi daripada half naked dan menari bersama? Tiada apa yang lebih seksi daripada itu! Oleh kerana itu babak dalam filem Dirty Dancing antara yang menggairahkan. They are definitely having time of their lives. 

 

2. Risky Business

Seks dalam kereta api? Kelihatan seperti mengundang masalah (and kind of bumpy!). Tapi Tom Cruise dan Rebecca Mornay buatkannya kelihatan seperti sesuatu yang mudah menerusi filem Risky Business.

 

3. Ghost

Salah satu babak seks popular dalam sejarah filem Hollywood adalah daripada filem Ghost di mana Patrick Swayze dan Demi Moore mengukir tembikar dengan cara yang sangat oomph!

 

4. Cruel Intentions

Sesiapa saja yang mendengar lagu berjudul Colorblind daripada Counting Crows pasti akan teringat babak daripada filem Cruel Intentions. Lagu dimainkan, Sebastian di atas, Annette datang untuk berjumpa ‘bad boy’ dia dan beritahu, “I’m impressed.” Respon Sebastian? “Well, I’m in love.” Aww…

 

5. Romeo + Juliet

Babak between-the-sheet dalam filem Romeo + Juliet sempurna kerana dua perkara; pertama, ia berahi, sweet dan innocent, dan kedua, Leonardo Dicaprio!

 

6. 40 Days and 40 Nights

Watak Josh Hartnett menahan diri daripada seks dalam satu babak filem ini. Tapi dia masih lagi mampu membuatkan teman wanitanya capai orgasma. Seperti apa yang temannya katakan, “From a flower? Like a vibrating flower?”

 

7. Eyes Wide Shut

Penuh dengan rahsia, pengkhianatan dan lots and lots of kinky sex, agak sukar untuk pilih satu babak yang paling hebat. Eyes wide shut? Okey!

 

8. Shame

Cosmo tak ada apa-apa masalah dengan lakonan Micheal Fassbender dalam filem ini. Lagipun filem ini perihal seorang jejaka yang mempunyai ketagihan terhadap…kamu pun tahu.

 

9. Love and Other Drug

Keserasian antara Jake Gyllenhaal dan Anne Hathaway tidak dapat disangkal dalam filem Love an Other Drug. Dan ia juga buktikan bahawa ‘casual sex’ boleh jadi lebih daripada itu.

 

10. The Notebook

The Notebook persembahkan kita sweet summer love, soul mate romance dan babak seks berahi di mana Noah dan Allie akhirnya bersama selepas bertahun terpisah.

 

11. Pretty Woman

Sex on piano. Need we say more?

 

12. Fifty Shades of Grey

Daripada novel hingga filem, Fifty Shades of Grey tidak mengecewakan. Banyak babak seks yang boleh kamu cuba dan bereksperimen bersama suami.

 

 

 

 

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert