Fans Approved! Kendall Jenner Tayang Kekasih Berbangsa Palestin
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Fans Approved! Kendall Jenner Tayang Kekasih Berbangsa Palestin

Semua orang tahu yang Kendall Jenner adalah satu-satunya ahli Kardashian-Jenner yang kurang berkongsi kisah peribadinya. Malah dia dilihat lebih selesa untuk kurang dikaitkan dengan keluarganya kerana mahu membina nama sendiri.

Kali terakhir Kendall digosipkan bercinta adalah dengan adik lelaki Gigi Hadid, Anwar Hadid. Mereka dilihat bercumbuan di sebuah parti di New York yang turut dihadiri Bella dan Gigi sendiri. Kendall sebelum ini memang tidak suka berkongsi kisah percintaannya tetapi baru-baru ini dia dilihat kerap memuat naik foto bersama seorang lelaki.

Lelaki yang dimaksudkan sebenarnya adalah rakan baiknya sendiri yang memang telah lama dilihat melepak dengannya. Lelaki yang dimaksudkan ialah Fai Khadra, atau nama Instagramnya @yourboifai

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness