Eksperimen Seks Untuk Kamu Cuba Bersama Suami - Page 7 of 7 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Eksperimen Seks Untuk Kamu Dan Suami Cuba Malam Ini

Eksperimen Seks Untuk Kamu Cuba Bersama Suami

AMARAN: Jika kamu sudah cukup selesa dengan kehidupan seks kamu bersama suami dan tidak mahukan sesuatu yang baru, sila tutup tab ini dan baca artikel lain! Tetapi, jika kalian berfikiran terbuka dan mahukan pengalaman yang lebih hangat dan mengujakan, teruskan membaca.

 

Eksperimen Seks Untuk Kamu Dan Suami Cuba Malam Ini

Foto: Shutterstock.com

 

Hubungan intim sememangnya aktiviti yang penuh kenikmatan, tapi jika dilakukan ala kadar saja lama-kelamaan ia akan menjadi satu aktiviti yang membosankan. Ubah kebiasaan kamu dan suami agar seks bukan hanya sekadar rutin. Eksperimen seks adalah kunci kepada hubungan seksual jangka panjang yang sentiasa segar, penuh kenikmatan dan saling memuaskan.

7 of 7Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Position of the Week Sex

Mencuba posisi baru berikan kesempatan untuk mengenali apa yang kamu dan suami suka. Mungkin dengan mencuba beberapa posisi baru, kamu akan jumpa titik orgasma kamu. Ia akan buatkan kamu dan suami lebih puas kerana apabila bereksperimen dengan posisi berbeza, kamu tahu posisi mana yang mendatangkan hasil dan posisi mana yang menghambarkan momentum seks kalian berdua.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert