Eksperimen Seks Untuk Kamu Cuba Bersama Suami - Page 2 of 7 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Eksperimen Seks Untuk Kamu Dan Suami Cuba Malam Ini

Eksperimen Seks Untuk Kamu Cuba Bersama Suami

AMARAN: Jika kamu sudah cukup selesa dengan kehidupan seks kamu bersama suami dan tidak mahukan sesuatu yang baru, sila tutup tab ini dan baca artikel lain! Tetapi, jika kalian berfikiran terbuka dan mahukan pengalaman yang lebih hangat dan mengujakan, teruskan membaca.

 

Eksperimen Seks Untuk Kamu Dan Suami Cuba Malam Ini

Foto: Shutterstock.com

 

Hubungan intim sememangnya aktiviti yang penuh kenikmatan, tapi jika dilakukan ala kadar saja lama-kelamaan ia akan menjadi satu aktiviti yang membosankan. Ubah kebiasaan kamu dan suami agar seks bukan hanya sekadar rutin. Eksperimen seks adalah kunci kepada hubungan seksual jangka panjang yang sentiasa segar, penuh kenikmatan dan saling memuaskan.

2 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

Make-Up Sex

Fakta! Ramai pasangan suami isteri terburu-buru mahu berhubungan intim sebaik saja mereka berbaik selepas bertengkar. Mengapa? Kerana apabila marah, hormon dopamin dilepaskan dan ia meningkatkan adrenalin sekali gus buatkan kamu dan suami menjadi lebih ghairah. Hubungan seks selepas perbalahan boleh menjadi salah satu cara menyeronokkan untuk perbaiki diri. Make-up sex boleh mengubah momentum hubungan intim kamu menjadikannya lebih berahi dengan aksi panas kerana kamu umpama mahu ‘membalas dendam’.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert