Eksperimen Air Untuk Hubungan Intim Lebih Berahi - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Eksperimen 'Air' Untuk Hubungan Intim Lebih Berahi

Eksperimen Air Untuk Hubungan Intim Lebih Berahi

Wet and wild water sex bukan saja memantapkan lagi hubungan kamu dan suami malah memberi sensasi baru kepada hubungan intim kalian. Bermain dengan elemen air mampu memberi kepuasan sekali gus membakar intimasi kalian.

Pasti kamu sudah tahu baik buruk melakukan seks dalam air. The good: it’s obviously hot! It’s wet, passionate, steamy, risky and a little bit exotic. Keburukannya? Kamu boleh menghidapi jangkitan saluran kencing atau jangkitan yis daripada apa yang boleh dijumpai di dalam klorin. Kamu boleh bereksperimen di banyak tempat antaranya shower, bath tub, hot tub dan kolam renang tapi yang pasti, bukan di tempat awam! Cosmo senaraikan beberapa idea underwater sex serta perkara penting yang perlu diambil berat.

Shower Atau Bath Tub

This is the most popular of all the sexy water scenarios, kerana ia tempat paling mudah dan selamat untuk lakukannya. Ramai pasangan berasakan shower sex boleh jadi sukar tapi jika kamu tahu asasnya, ia bukan saja mudah malah extremely satisfying.

Tip Cosmo:

Untuk dapatkan keseimbangan agar tidak tersungkur ke depan, kamu boleh memegang kaki kamu untuk dapatkan sokongan. Jika suami mahu lebih keselesaan, mintanya alihkan shower head sedikit agar air yang keluar tidak memancut pada wajahnya dan buatkannya sukar bernafas dengan normal.

Jika kamu angkat sebelah kaki dan letakkannya di pinggang suami kamu, pastikan kaki yang kekal di atas lantai merupakan kaki kamu yang lebih kuat agar mudah kamu seimbangkan badan. You also might want to invest in a slip-proof bathtub mat. Untuk pastikan kedudukan kamu dan suami lebih kukuh dan stabil, kamu boleh bersandar pada dinding.

Hot Tub Atau Kolam Renang

Buih-buih menjadikan seks di dalam hot tub menyeronokkan dan siapa yang tidak suka berendam di dalam kolam renang pada waktu malam sambil merenung bulan? But remember to be careful: Klorin boleh berikan kesan buruk kepada ‘Miss V’ kamu. Jika kamu takut atau tidak biasa, kamu boleh baring atau duduk di sisi kolam renang sementara suami berdiri di dalamnya. Apa yang menarik, kamu dan suami boleh terus skinny dip selepas selesai sesi hangat tersebut. Tapi sekali lagi Cosmo ingatkan, jangan lakukan di tempat awam ya!

Tip Cosmo:

Tidak kira jika kamu dan suami ‘manja-manja’ di sisi kolam atau hit it di dalam kolam renang, amat penting untuk kalian shower and lather up selepas itu. Mungkin kamu boleh mandi bersama dan sambung untuk pusingan kedua di dalam bilik mandi?

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert