Cushion Foundation Untuk Solekan Wajah Flawless
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Cushion Foundation Untuk Solekan Wajah Flawless

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Cushion foundation sudah menjadi satu trend hebat dalam industri kecantikan. They are everywhere, from east to west! Ini antara yang terbaik untuk kamu dapatkan solekan wajah flawless…

Penggunaan bedak asas bertujuan untuk meningkatkan kecantikan kulit secara semula jadi, bukannya untuk buat shade kulit baru ya! Oleh itu, sangat penting untuk tahu tona kulit kamu sebelum membeli any foundation. Untuk selamat, pergi ke kaunter kecantikan  di mana mereka boleh membantu kamu untuk pilih shade paling sesuai. Dan sekarang ini, ia sudah menjadi satu trend dan popular di kalangan makeup junkie. Ini kerana ia sangat mudah dan selesa untuk dipakai! Kamu tinggal pedap saja di wajah. Senang, kan? Cosmo senaraikan antara cushion foundation terbaik yang kamu boleh cuba. 

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker