Curi-Curi Nikmati Seks Bersama Suamimu - Page 4 of 6 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Curi-Curi Nikmati Seks Bersama Suamimu

Curi-Curi Nikmati Seks Bersama Suamimu

Mungkin selama ini kamu suka ekspresikan kenikmatan seks dengan suara tapi apabila sudah ada anak, ia seolah terbantut kerana kamu tidak mahu mereka mendengarnya. Lebih teruk apabila kamu tiada masa langsung untuk ‘bersama’ suami kerana penat mengurus hal rumah tangga. Usah risau! Cosmo ada tip untuk kamu ‘curi-curi’ nikmatinya.

Curi-Curi Nikmati Seks Bersama Suamimu

Foto: 123rf.com

Sudah semestinya hubungan intim membawa kamu ke alam parenthood tapi untuk segelintir pasangan, parenthood bersamaan dengan zero sex life. Itu salah! Bagaimana caranya untuk kekalkan kehidupan seks yang hebat walaupun anak tidak mahu berenggang denganmu walau sesaat? Ikuti enam tip ini untuk jadikannya hot, hot, hot!

4 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

4) Manfaatkan Masa Yang Ada

Salah satu sebab mengapa seks dan parenthood menjadi sukar adalah kerana apabila tiba waktu malam, kamu bukan hanya berdua. Anak kecil asyik terjaga malam dan difficult bedtime routines. Ini menyebabkan seks jam 11 malam menjadi amat mustahil. But there is no reason you can’t have sex at other times of the day! Kebanyakan pasangan rasakan seks pada waktu pagi lebih mudah selepas kehadiran anak. Kamu juga boleh gunakan nap time untuk ‘bersama’ suami. Kamu hanya perlu bersikap open-minded dengan perkara berbeza.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert