Cosmopolitan Editor's Beauty Picks 2018: Pupur Menghidrat Terbaik - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Cosmopolitan Editor’s Beauty Picks 2018: Pupur Menghidrat Terbaik

Pupur Menghidrat Terbaik

Ceritalah teknologi paling canggih sekalipun jika pupur tak melekap kemas pada wajah, pasti kamu tak mahu ulang pakai lagi selepas itu. Tidak seperti ini, fabrik yang halus serta mempunyai kelembutan seperti sutera melekap pada kulit dengan kemas dan menyerap manfaat bahan aktif di dalamnya dengan berkesan.

Setiap kepingan mengandungi arginine, akar peony dan ekstrak centella asiatica untuk membantu mengurangkan garis halus, memberikan nutrisi agar kulit kelihatan lebih muda. Ia turut dirumuskan dengan ekstrak madu dan propolis untuk perlindungan antioksidan untuk kulit yang segar berseri.

Soo Beauté Superfine Nano Fit Honey Mask,

RM94.20 (10 keping)

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru