Congratulations! Lea Michele Hamil Anak Pertama
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Tahniah! Lea Michele Hamil Anak Pertama

That’s right, your favourite Glee actress is pregnant! Satu sumber baru sahaja berkongsi bahawa Lea Michele kini sedang hamil.
Foto: Pinterest

Berdasarkan sumber People, Lea dan suaminya Zandy Reich sangat gembira dengan kehamilan ini, “Mereka memang ingin menjadi ibu dan ayah,” dedah sumber tersebut.

Pasangan ini mula bersama pada Julai 2017. Pada April 2018, Zandy melamar Lea dengan meminta kebenaran daripada orang istimewa.

Lea Michele Is Expecting Her First Child With Husband, Zandy Reich

“Apabila teman lelaki saya mendapat kebenaran daripada Ryan Murphy, that was it,” kongsi Lea. “Yeah, my parents, yeah, friends, whatever. But Ryan Murphy, it’s a done deal—it sealed the deal.” Ryan dan Lea sudah bagaikan keluarga kerana mereka sering bekerja bersama dalam Glee dan Scream Queens.

Pada Mac 2019, Lea dan Zandy melangsungkan perkahwinan di Northern California. “Kami sangat gembira dan bersyukur dapat bersama kawan dan keluarga,” kata pasangan ini kepada People. “Dan kami sangat gembira dapat hidup bersama selamanya.”

Tahniah Lea dan Zandy!

Artikel asal: Starr Bowenbank (Cosmopolitan.com)

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker