Celebrity Look Alike Di Hollywood
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Celebrity Look Alike di Hollywood

Apa yang akan kamu lakukan jika kamu terjumpa dengan seseorang yang bukan ahli keluargamu namun memiliki wajah seakan kamu?

Bukan sahaja memiliki wajah seiras, malah terkenal dan bekerja dalam bidang yang sama. Cosmo senaraikan selebriti-selebriti Hollywood yang memiliki rupa paras yang hampir sama malah identiti mereka kadangkala mengelirukan peminat dan wartawan hiburan.

5 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

mila sarah

Mila Kunis dan Sarah Hyland

Menariknya, mereka berdua menetap di kawasan kediaman yang berdekatan. Walaupun Mila lapan tahun lebih berusia daripada Sarah, Mila mengakui pernah didekati peminat Sarah dan Mila terpaksa berlakon menjadi Sarah. ‘Seronok juga bila menjadi lapan tahun lebih muda daripada usia sebenar’, Kata Mila. Malah sarah dan Mila memiliki warna kulit dan rambut yang sama. Sarah juga pernah diterjah oleh wartawan antarabangsa yang bertanya soalan mengenai Black Swan, iaitu filem lakonan Mila Kunis.

Foto: pinterest.com / hollywood.com

Oleh: @curlyjow

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness