Cara Nikmati Seks 'Tiga Rasa'
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cara Nikmati Seks 'Tiga Rasa'

Cara Nikmati Seks ‘Tiga Rasa’

Yes, you read it correctly! Seks tiga rasa; pengalaman seksual segenap dimensi – fizikal, minda dan emosi. Persiapkan dirimu kerana Cosmo bakal bawa kamu berlayar ke perjalanan seksual yang super legit bersama suamimu!

Foto: Shutterstock.com

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

SPICY PHYSICAL

Bukan pedas-pedas cili padi tapi momen hangat nan berahi! Kita semua sedia maklum bahawa seks bukan semata-mata fizikal, but let’s face it, majoriti seks membabitkan hampir 90 peratus fizikal – daripada tahap kecergasan serta stamina kamu dan suami kepada susuk tubuh, posisi dan skil untuk melakonkannya.

Persiapkan diri: Seks merupakan pengalaman dua hala. Jika kamu asyik meminta tapi tidak memberi, suami kamu yang super fit pun boleh ‘pancit’. Stop being sexually selfish and brush up your skill. Mengikut Kama Sutra, terdapat 1,001 posisi seks yang boleh kamu cuba untuk cipta kenikmatan pelbagai peringkat. Bukannya Cosmo mahu kamu ‘tawan’ kesemua 1,001 posisi itu, tapi cubalah pelbagaikan posisi berlainan untuk kamu tingkatkan aksi di kamar bersama suami.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor