Berikan Hadiah Kecantikan Raya Ini Dengan Produk Pilihan Kumpulan GOT7! - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Berikan Hadiah Kecantikan Raya Ini Dengan Produk Pilihan Kumpulan GOT7!

Prev1 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kepada peminat K-pop pasti tak mahu terlepas mendapatkan set-set istimewa Ramadhan daripada THE FACE SHOP ini! Agak-agak terasa macam Jackson atau Bam Bam yang belikan tak?

 

 

Puasa dah dekat dan sudah menjadi kebiasaan kita memberi atau menerima malah juga membeli untuk diri sendiri, buah tangan sempena menyambut Syawal yang bakal tiba. Agar kamu tidak ketandusan idea hadiah apa yang boleh kamu beli, THE FACE SHOP tampilkan beberapa koleksi set Hari Raya tahun ini bersama duta terkini jenama itu, kumpulan GOT7 yang cukup popular! Apa agaknya produk yang dicadangkan oleh tujuh jejaka itu?

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru