Begini Caranya Untuk Bisikkan Kata-Kata Nakal Di Kamar - Page 2 of 5 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Begini Caranya Untuk Bisikkan Kata-Kata Nakal Di Kamar

Begini Caranya Untuk Bisikkan Kata-Kata Nakal Di Kamar

2 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kamu Kelu Seribu Bahasa…

Jika bercakap sesuatu yang seksual buatkan kelu seribu bahasa dan terus panik, cuba tip ini khas untuk beginners yang malu-malu kucing!

Keep It Simple: Beritahu suami betapa terujanya kamu. Itu saja yang perlu kamu ucapkan. “You excite me”, iaa sudah cukup untuk buatkan suami sedikit ghairah terutama jika ia datang daripada kamu yang sememangnya berpersonaliti pemalu.

Bisik: Jika ucapkannya dengan kuat buatkan kamu gemuruh, bisik saja pada suami. Bisikan seperti, “Saya mahu awak” atau “Jom masuk bilik” sudah memadai.

Tanya: Jika kamu benar-benar malu dan tidak mampu ucapkannya, then turn the table around! Minta suami kamu untuk talk dirty padamu.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor