Bagaimana Mood Beri Kesan Terhadap Hubungan Intim? - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Bagaimana Mood Beri Kesan Terhadap Hubungan Seks?

Bagaimana Mood Beri Kesan Terhadap Hubungan Intim?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Apa yang mengujakan kamu? And what shuts you down? Cosmo kongsi bagaimana enam emosi manusia boleh berikan impak kepada kehidupan seksual kamu.
Bagaimana Mood Beri Kesan Terhadap Hubungan Seks?
Foto: 123rf

Apabila bercakap perihal keinginan seksual, ramai menjawab soalan berdasarkan turn-ons dan turn-offs seperti, “Saya suka dirty talk” atau “Saya tak suka dia berpeluh”. Jarang sangat jawapan diberi berdasarkan emosi. Hakikatnya, perasaan jauh lebih berkuasa untuk dijadikan pemacu rangsangan. Ia boleh membuat kamu lebih terbuka untuk bereksperimen dengan pasanganmu. And they can work in both subtle and obvious ways. Mesyuarat yang teruk di pejabat boleh buatkan kamu rasa sluggish untuk ‘bersama’ dan bersenam boleh tingkatkan mood kamu untuk lakukannya bersama suami.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert