Alami Telefon Pintar Paling Hebat Abad Ini
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Miliki Telefon Pintar Paling Hebat Abad Ini!

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse
Samsung memperkenalkan rangkaian telefon pintar baru iaitu Galaxy S20. Siri Galaxy S20 ini memperkenalkan seni bina kamera baru yang menggabungkan AI dengan sensor imej terbesar Samsung untuk menghasilkan kualiti imej yang menakjubkan.

Dengan 5G, satu dekad baru untuk inovasi telefon mudah alih sudah bermula. Dan untuk memanfaatkan sambungan generasi baru ini, setiap peranti dalam siri Galaxy S20- Galaxy S20, Galaxy S20+ dan Galaxy S20 Ultra telah dilengkapi dengan teknologi terkini 5G. Galaxy S20 + dan Galaxy S20 Ultra adalah peranti pertama yang mampu memberikan pengalaman mudah alih secara menyeluruh yang dimanfaatkan oleh kedua-dua sub-6 dan mmWave. Manakala, Galaxy S20 pula menyokong sambungan sub-6.3. Ketiga-tiga peranti ini mampu menyampaikan keupayaan 5G yang tidak mandiri dan juga mandiri.

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker