Adaptasi Fesyen Sporty - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Adaptasi Fesyen Sporty

We’ve found your sole-mate. Tingkatkan gaya sporty kamu bersama SKECHERS.

Keselesaan dan fleksibiliti pastinya faktor terpenting apabila melakukan aktiviti lasak atau bersukan. SKECHERS hadir dengan koleksi terbaru Solar Fuse yang lengkap dengan Insole Memori Air Cooled dan bahagian midsole yang sangat fleksibel. Selain itu, fabrik flat-knit mesh yang berperincian seperti kain lembut tenunan menjadikan ia tarikan kepada kasut Solar Fuse selain selesa untuk berjalan dan berlatih.

Antara rekaan terbaru yang diketengahkan dalam koleksi Solar Fuse ialah kasut slip-on khas buat kamu yang mahukan simplicity. Ia juga diperbuat daripada fabrik lembut bersulam athletic khusus untuk melakukan aktiviti lasak.

Antara elemen lain yang buatkan kasut Solar Fuse ini menarik juga ialah adanya panel overlay tumit dan instep bersama logo SKECHERS dan pull on top tabs berserta regangan fabrik instep dan panel sisi untuk memudahkan kamu menyarung. Setiap langkah jadi lebih stailo dengan perincian logo S di bahagian tepi.

Jangan lupa untuk dapatkan kasut Solar Fuse di stor Skechers berdekatan kamu sekarang juga!

#SkechersMY # SolarFuse

Seorang fashion enthusiast. OOTD is my ‘thang’. Akan ‘serang’ dessert corner dulu bila pergi ke bufet. Suka menonton rancangan memasak dan RuPaul’s Drag Race. Nampak lembut tapi sebenarnya fierce! Quote kegemaran? “Life is too short to wear boring clothes”, so have fun with it!

Fashion Diva