6 Selebriti Hollywood Yang Maut Dalam Kemalangan Tragik
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

6 Selebriti Hollywood Yang Maut Dalam Kemalangan Tragik

Hollywood dan peminat sukan bola keranjang seluruh dunia masih lagi dalam proses berkabung di atas kematian legenda sukan, Kobe Bryant. Selain mendiang Kobe, Cosmo flashback semula beberapa selebriti dan figura popular yang juga maut dalam kemalangan tidak kira di jalan raya mahupun ruang udara.
Foto: Pinterest/wikipedia. Sumber: wikipedia.com

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

AALIYAH

Dia merupakan antara ikon muzik muda pada era penghujung 90-an. Pada 25 Ogos 2001, bintang pop dan krew syarikat rakamannya menaiki sebuah jet peribadi dari Bahamas untuk pulang ke Florida. Mereka sepatutnya pulang hari esok tetapi kerana tugas sudah selesai, jadi mereka bergegas pulang awal sehari.

Jet tersebut mengalami kerosakan teknikal lalu terhempas dan meletup 60 meter dari lokasi perlepasan. Aaliyah dan kesemua lapan penumpang terkorban di tempat kejadian. Doktor mengesahkan Aaliyah maut kerana tubuhnya terbakar teruk serta mengalami kerosakan otak.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness