5 Virtual Influencers Dengan Gaya On-Point Di Instagram - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
5 Virtual Influencers Dengan Gaya On-Point Di Instagram

5 Virtual Influencers Dengan Gaya On-Point Di Instagram

Dalam era digital ini, semakin ramai influencer muncul di internet dan jangan terkejut kalau Cosmo katakan bukan semuanya manusia! Penampilan mereka cantik bergaya dan pengikut di Instagram pun boleh tahan ramainya. Kami senaraikan lima virtual influencers alam maya dengan gaya on-point yang kamu perlu follow.

5 Selebgram Virtual dengan Gaya yang Modis!

Foto: Puspa

1. Miquela (@lilmiquela)

Memiliki lebih daripada 1.8 juta pengikut di Instagram, populariti Miquela tak perlu dipertikaikan lagi. Dia dilihat aktif di IG dan sering tampil dalam busana trendy.

2. Aya (@cahaya.gram)

Dia bukan sekadar berkongsi OOTD malah juga aktiviti positif yang mampu memberi inspirasi kepada orang lain.

3. Imma (@imma.gram)

Memiliki wajah oriental dengan warna rambut merah jambu, dia sememangnya comel! Kamu boleh melihat gayanya dalam street style dengan kontras warna yang menarik.

4. Perl (@perl.www)

Penampilannya trendy dengan gabungan busana minimal. Kamu boleh jadikannya inspirasi gaya harian!

5. Shudu (@shudu.gram)

Shudu merupakan salah satu virtual influencer dengan gaya moden. Pose yang diberikannya sentiasa memukau daalam balutan busana stunning yang mampu mencuri perhatian!

Artikel asal: Hendry Leo (comsopolitan.co.id)

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor