5 Selebriti Berhijab Malaysia Paling Bergaya
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
fesyen hijab

5 Selebriti Berhijab Malaysia Paling Bergaya

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Siapa kata imej berhijab membataskan kamu untuk berfesyen? Apa yang penting, selain menurut aurat, kamu harus bijak gayakan busana, sesuai dengan penampilan sebagai wanita berhijab.

Cosmo senaraikan beberapa selebriti tempatan yang berhijab namun masih kelihatan menawan dan stylish. Kamu boleh ikuti instagram mereka dan jadikan foto OOTD yang dimuat naik sebagai rujukan dan idea dalam berfesyen.

 

fesyen hijab

1. Vivy Yusof

Gaya Vivy tidak perlu dipertikaikan lagi. Pemilik Fashion Valet ini kelihatan selesa dengan setiap pakaian yang digayakannya. Mungkin itu kunci utama Vivy dalam berfesyen, selesa namun masih stylish. Vivy sering tampil on point di setiap majlis sosial dan acara fesyen. Apa saja yang digayakan Vivy kelihatan ‘mewah’ dan yang paling penting dia juga kelihatan yakin dan elegan. Nak bergaya seperti Vivy walaupun berhijab? Kamu harus berani!

Foto: Vivy Yusof

Oleh: @curlyjow

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness