5 Resort Mewah Atas Air Di Maldives Bawah RM 2K
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

5 Resort Mewah Atas Air Di Maldives Bawah RM2K

Masih terkesan dengan percutian mewah Hanis Zalikha dan Hairul Azreen?

Dengar cerita penginapan satu malam di villa mewah, Soneva Jani, Maldives mencecah RM13,000 (paling minimum). Berapa lama agaknya nak kumpul duit hanya untuk bermalam di lokasi Hanis dan Hairul itu? Mungkin ada yang bermimpi juga untuk ke sana, kan?

 

Tetapi berapa bajet maksimum yang kamu mampu? Agak-agak ada tak dalam RM2,000? Kalau ada, bermakna kamu juga mampu bercuti di resort atas air di Maldives kerana Cosmo berjaya ‘menjejak’ villa yang berharga di bawah RM2,000 satu malam. Harga tertakluk kepada terma dan musim.

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Komandoo Island Resort & Spa

Resort villa atas air ini dibina dengan kayu yang kukuh serta senibina dan landskap yang cantik. Paling best, ia mempunyai tangga di balkoni menuju ke lautan biru berhadapan villa. Jangan risau pasal kejernihan air, kerana lautan India sememangnya crystal clear! Harga penginapan satu malam bermula serendah RM1,950. 

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness