5 Persembahan AJL34 Paling Tidak Boleh Dilupakan!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

5 Persembahan AJL34 Yang Paling Tidak Boleh Dilupakan!

Anugerah Juara Lagu tentu sekali antara acara tahunan wajib yang dinantikan oleh setiap peminat hiburan Malaysia. Anugerah muzik paling berprestij itu tentu sekali akan mencetuskan kontroversi setiap tahun, tidak kira mengenai persembahan mahupun keputusan pemenang.

Tetapi rasanya tahun ini, keputusan pemenang tidak begitu diperkatakan, sebaliknya netizen lebih banyak mempersoalkan konsep dan teknikal persembahan. Cosmo senaraikan lima persembahan AJL 34 yang paling diperkatakan sehingga viral di laman sosial.

Kredit: IG/YouTube TV3 Malaysia

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

DRAMA BAND – DRAMA

Persembahan Drama Band dikatakan terlalu sarkastik serta menyentuh elemen politik. Mengayakan topeng dan mekap seperti badut yang menakutkan, netizen rata-ratanya berasa kurang selesa menontonnya.

Konsep yang dikatakan diinspirasi daripada watak Shinigami, Death Note itu dikatakan secara terangan memerli beberapa individu yang viral di Malaysia. Vokalis Drama Band bagaimanapun telah cuba menyanyi dengan baik walaupun mengalami masalah tekak sebelum pentas final.

Kredit Foto: Beautiful Nara

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness