5 Ciuman Perlu Dikuasai Untuk Sesi Hangat Bersama Suami - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

5 Ciuman Perlu Dikuasai Untuk Sesi Hangat Bersama Suami

Tingkatkan skil bercumbu kamu ke tahap yang lebih berbeza, seksi dan hot, hot, hot!

A steamy round of tongue tango can lead to great sex! Kamu setuju? Bercumbu sebenarnya mempunyai pelbagai kelebihan lain. Kajian menunjukkan ia boleh mengurangkan stress dan mengeratkan lagi hubungan kamu bersama suami. Malangnya, kajian juga menunjukkan bahawa pasangan yang sudah lama berkahwin sering kali mengabaikan ciuman untuk jadi sebahagian daripada proses berdua-duaan. Hari ini, Cosmo mahu menggalakkan kamu untuk lebihkan ciuman bersama suami kamu kerana ia amat penting untuk hubungan intim kalian. This is Cosmo serious lip-spiration!

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

1) MORNING SMOOCH

Sebelum kamu berdua ke pejabat, pegang tangan suami dan rapatkan diri. Aim straight for his mouth and plant one, dead center, on his lips for two or three seconds. Bukan saja ia akan membuat suami lebih mendambakan kamu tapi terdapat satu kajian mendapati lelaki yang mencium isterinya setiap pagi akan hidup lima tahun lebih lama berbanding mereka yang tidak mengamalkannya. Suami kamu akan berterima kasih kepadamu bila dia masih boleh meniup lilin kek hari jadinya yang ke-100 tahun!

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert