4 Review Pakar tentang Iphone 11 Pro - Page 4 of 4 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
4 review pakar tentang Iphone 11 pro

4 Review Pakar tentang Iphone 11 Pro

Ini masanya untuk kamu dapatkan peranti ini!

4 of 4Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ahady Rezan (Hux)

1. Kongsi secara ringkas mengenai diri dan kerjaya kamu?

Saya seorang bapa kepada dua orang anak, berasal dari Sarawak dan menetap di Selangor sejak 1995. Saya adalah Pengarah Kreatif dan Jurugambar.

2. iPhone 11 Pro jika dibandingkan dengan peranti sebelumnya?

It works wonders especially the camera! Ia lebih pantas, lebih banyak ciri seperti Ultra Wide Lens and Night Mode, sungguh luar biasa! Mod Potret mempunyai kelajuan dan hasil fokus yang hebat… and of course more battery life! 

3. Nyatakan 3 ciri-ciri terbaik iPhone 11 Pro?

1. The Triple Camera System kerana ia memberikan gambar dan video berkualiti luar biasa. Ciri-ciri kegemaran saya ialah Burst mode, Ultra Wide lens, Night mode dan rakaman video. Penstabilan iPhone 11 Pro juga hebat!
2. The build and finish, so beautiful. Jangka hayat bateri juga hebat!
3. Top notch performance thanks to the A13 Bionic chip.

4. Kamu seorang jurugambar profesional, bagaimana kamera iPhone 11 Pro dapat mempermudahkan kerjayamu?

Dari produksi hingga pengeluaran, semuanya boleh dilakukan di tangan saya .. Kerja jadi lebih cepat, fokus dan pertukaran antara ciri begitu lancar. Dengan lensa yang versatil .. dari Telephoto hingga Ultra Wide Lens, ia memberi saya kebebasan untuk bereksperimen.. untuk menjadi lebih kreatif. Kamera menghasilkan gambar berkualiti tinggi. Merakam kenangan tidak pernah semudah itu! Kualiti video luar biasa, dengan semua ciri – Slo-mo, Time-Laps juga berkeupayaan tinggi dalam cahaya rendah. Just the tools that everyone need! Reliable and comes in handy.

5. Bagaimana iPhone 11 Pro membantu dalam kehidupan seharian pula?

Komunikasi menjadi mudah dengan perkongsian foto dan video dalam perjalanan. Semuanya sangat pantas dan hampir seperti magik. Kamu hanya perlukan iPhone dan semua aplikasi yang menyokong aktiviti harianmu. Pembayaran melalui e-wallet, pembelian dalam talian menjadi mudah, hampir semuanya ada di telefon bimbit sekarang. Just so convenient!

6. Di antara semua aplikasi untuk iPhone 11 Pro, yang mana paling kamu suka?

Snapseed. Ini adalah aplikasi penyuntingan foto yang sangat hebat dan percuma. Everyone one should have it.

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor