4 Perkara Jejaka Harapkan Daripada Kamu - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
4 Perkara si dia harapkan daripada kamu

4 Perkara Jejaka Harapkan Daripada Kamu

Ia tidaklah sesukar yang kamu bayangkan…
4 Perkara si dia harapkan daripada kamu

Petunjuk

Jangan berharap si dia faham semua yang kamu mahu. Beri petunjuk apa yang kamu suka dan apa yang kamu ingin dia lakukan. Jangan sangka dia dapat baca hati kamu.

Pujian

Sesekali beri pujian ketika dia sedang memerhati kamu. Secara tak langsung kamu buat dirinya rasa dihargai. Nyatakan juga apa yang kamu suka tentang dirinya.

Tiada tekanan 

Setiap kali lepas bergaduh, cuba gaya baru bercinta untuk semarakkan lagi perhubungan tersebut. Jika sebelum ini asyik tonton wayang di pawagam mungkin selepas ini boleh lakukan aktiviti outdoor?

Percaya diri sendiri

Ini paling penting! Buang jauh-jauh rasa insecure, jangan sebut kekurangan kamu apatah lagi jika dia tak perasan. Cuba perbaiki diri dari semasa ke semasa.

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor