3 'Spot' Berahi Lelaki Yang Kamu Perlu Tahu
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

3 ‘Spot’ Berahi Lelaki Yang Kamu Perlu Tahu

Bukan rahsia lagi wanita mempunyai G-spot. Kali ini Cosmo bukan mahu cerita perihal G-spot wanita tapi ‘suis’ seks lelaki! Hanya ada tiga spot berahi sahaja.

 

Gigitan di leher dan bibir

Ini adalah fakta dan sains! Kawasan di sekitar leher dan bibir bawah lelaki dihubungkan kepada laluan sarafnya. Here’s how to trigger this triangle of bliss while making out. Gigit bibir bawahnya, bergerak daripada satu penjuru kepada yang lain. Pada masa yang sama, gunakan tangan kamu dan usik belakang lehernya sambil lakarkan nombor ‘8’ menggunakan jari jemari kamu.

Lakukannya dengan rentak perlahan dan sentuhan penuh sensual. Perasaan yang berbeza – bibir kamu yang lembap serta sentuhan jari kamu yang lembut – akan ‘menembak’ dua arus kenikmatan pada ‘pakejnya’. Apa yang penting, ketika lakukan gerakan ini, pastikan kamu tidak terburu-buru dan mengambil masa agar dia ‘terbuai’ dengan kenikmatan tersebut.

 

Sentuhan pada telinganya

Cuping telinga lelaki dan kawasan di sekitarnya, pusat serta ‘asetnya’, kesemua adalah titik garisan menegak. Dengan menyentuh menggunakan jari (ataupun lidah) kamu, ia berikan signal erotik dan kamu menghantar aliran nafsu di seluruh tubuhnya. Rapatkan bibir kamu di telinganya, hembus nafas perlahan-lahan dan gigit manja di cuping telinganya.

Pada masa yang sama, belai di sekitar pusat ke ‘V-line’ suami kamu dengan sentuhan lembut daripada jari jemarimu. This two-part stroke will establish a connection between both lines, magnifying every sensation. Bukan saja ia boleh merangsang deria seksual suamimu, malah ia juga berikan petanda bahawa kamu mendambakannya.

 

Trik ‘dua butang’

Bahagian tubuh lelaki ini sering kali dilupakan oleh kaum wanita. Sama ada kamu ingat ia tidak penting ataupun terlepas pandang, hakikatnya ia dapat menaikkan lagi nafsu suamimu. Sementara dia sedang baring, berikan sentuhan lembut secara membulat di sekitar areola suami kamu.

Jika kamu seorang yang berani dan ekstrem, gunakan lidah kamu disulami dengan gigitan manja untuk kenikmatan berganda. Sementara itu, gunakan tangan kamu untuk membelai lembut tubuhnya. Graze your fingers along his sensitive scrotal skin. Kedua-dua gerakan ini berikan satu tekanan seksual yang baik – di mana kebanyakan lelaki suka dan dambakan daripada pasangannya.

Foto: 123rf.com

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert