3 Petanda Teman Lelaki Kamu Sebenarnya Playboy - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
3 Petanda Teman Lelaki Kamu Sebenarnya Playboy

3 Petanda Teman Lelaki Kamu Sebenarnya Playboy

Jangan mudah terpedaya okey, kenali si kasanova dengan petanda mudah ini.

3 Petanda Teman Lelaki Kamu Sebenarnya Playboy

Foto: Depositphotos

1. Dia buat rancangan last minute – Jadual dating si dia padat dan sering bertukar-tukar. Jika ada wanita lain yang batalkan janji temu last minute, kemungkinan besar dia akan hubungi kamu untuk ajak keluar.

2. Kamu adalah ‘rahsia’ – Kebanyakan kasanova tak dedahkan teman wanitanya kepada keluarga atau teman rapat. Jika kalian sudah kenal lebih lapan bulan dan tak pernah jumpa the crew, mungkin kamu sedang menjalin hubungan dengan si playboy.

3. Hilang dari radar dan muncul kembali – Kamu tak dapat panggilan atau pesanan ringkas daripadanya untuk tempoh masa yang lama. Bila kamu tak mencari, tiba-tiba dia muncul pula buat kejutan. Eh?!

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor