3 Cara Untuk Raikan Diri Sendiri
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

3 Cara Untuk Raikan Diri Sendiri

Me time is a fun time! Jika kamu selesa dengan diri kamu sendiri, kamu tidak akan ada masalah berseorangan. Cosmo beri tiga idea untuk kamu raikan diri sendiri!

Foto: Shutterstock.com

Spa-me-alone

Pergi spa dan manjakan diri! Body scrub, urutan satu badan, rawatan wajah, sesi manicure dan pedicure…you name it. Kali ini, giliran kamu pula untuk manjakan diri sendiri. You really deserve it!

 

Table for one, please

Belanja diri kamu a fancy dinner. Pergi ke restoran dan pesan three course meal – pembuka selera, hidangan utama dan pencuci mulut. Kamu akan sedar betapa penting dan bernilainya masa bersendirian.

 

Bubble hot tub

Pasang muzik jazz, nyalakan lilin aromaterapi dan enjoy a long soak. Kamu boleh baca buku ataupun just be comfortable with your own body and mind. Bubble bath juga terbukti boleh tingkatkan kreativiti.

 

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert