20 Gaya Terbaik Dan Pelik Selebriti Di Parti Halloween 2017
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

20 Gaya Terbaik Dan Pelik Selebriti Di Parti Halloween 2017

It’s Halloween again! Inilah masanya selebriti Hollywood melaram dengan idea pelik dengan menggayakan watak ikonik popular. 

Pertama sekali, selain daripada bergaya sakan, aktiviti sambutan Halloween termasuklah trick or treat, parti pakaian seragam, mengukir labu untuk jack-o’-lanterns, melakukan pranks, melawat pesta rumah hantu dan menonton cerita seram!

Festival Halloween yang disambut seluruh dunia oleh penganut Kristian setiap 31 Oktober, adalah antara sambutan yang menjadi perhatian media. Semuanya ternantikan apakah watak yang akan digayakan oleh selebriti setiap tahun. Supermodel Heidi Klum misalnya diangkat sebagai Queen Of Halloween kerana sering tampil dengan gaya yang berani mati! Jom check out gaya Halloween selebriti untuk tahun ini!

Prev1 of 20
Use your ← → (arrow) keys to browse

It’s


Naomi Campbell – Black Queen 

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness