2 Lokasi Unik Untuk Hubungan Intim - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

2 Lokasi Unik Untuk Hubungan Intim

Seks tidak semestinya terhad di dalam kamar dan di atas katil saja. Ketahui dua lokasi hangat dan berahi yang boleh kamu cuba ketika bercuti. Psst, pastikan kalian di tempat terpencil dan tak ada mata yang memerhati!

 

Kawasan pergunungan

What a view! Kamu dan gunung-ganang. Bayangkan, kamu dan suami sedang beraksi sambil bayang-bayang matahari terbenam di antara gunung. Ia bukan saja satu pengalaman yang indah, malah juga berikan satu pengalaman serba romantik. Jadikan seks kamu bagaikan di syurga dengan camping semalaman bertemankan kilauan bintang dan kehangatan daripada unggun api, kemudian keesokkan pagi lakukan sunrise sex pula. Yes! Give it a shot.

 

Di dalam gua di sebalik air terjun

Sangat thrill tapi amat memuaskan! Tapi satu amaran Cosmo, lokasi ini paling sesuai untuk quickie sex saja okey. Alasannya? Put it this way – kamu pasti tidak mahu orang tidak sengaja (ataupun sengaja!) lihat aksi berahi kamu bersama suami, kan? Lagipun, walaupun ia mampu spice up your sex life, tapi ia bukanlah lokasi yang selesa untuk kamu dan suami.

 

Foto: Shutterstock.com

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert