10 Pupur Wajah Yang Akan Buat Kulitmu 'Gembira'
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

10 Pupur Wajah Yang Akan Buat Kulitmu ‘Gembira’

Kulit kita boleh memanfaatkan setiap satu daripada pupur di sini untuk apa jua situasi!

Setiap kali selepas berpupur kita rasa seperti telah memberikan yang terbaik untuk kulit. kan? That’s how good masks are! Dan jika kamu belum cuba, Cosmo tampilkan kegemaran kami dan juga yang baru di sini!

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

1. Laneige Two Tone Sheet Mask, RM15 sekeping

Pupur dengan Two Tone Perfect Synergy untuk menambah dimensi kepada rutin penjagaan kulitmu. Kamu boleh membantu selesaikan dua masalah kulit pada masa yang sama. Bahagian atas dan bawah yang diperbuat dengan lembaran microfiber menyasar kebimbangan kulit yang berbeza. Kamu boleh belai kulit dengan pilihan lapan ramuan aktif yang akan meningkatkan keserian kulit!

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru