10 Lelaki Dedah Apa Yang Mereka Mahu Pada Hari Kekasih
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
10 Lelaki Dedah Apa Yang Mereka Mahu Pada Hari Kekasih

10 Lelaki Dedah Apa Mereka Mahu Pada Hari Kekasih

Cosmo bongkar apa sebenarnya yang jejaka sangat inginkan pada Hari Kekasih!
10 Lelaki Dedah Apa Yang Mereka Mahu Pada Hari Kekasih
Foto: Depositphotos.com

1.”Sudah tentu tiket ke konsert Taylor Swift.” – Stephen, 33

2. “Janji temu romantik ke restoran kerana saya suka makanan. Selepas itu mungkin tengok wayang dan kejutan daripada si dia. Ini akan jadi janji temu dan hadiah yang sempurna!” – Mason, 27

3. “Sejujurnya, saya suka sesuatu yang simple seperti coklat atau makan ke restoran kegemaran kami.” – Alex, 29

4. “In general, saya suka dapat hadiah yang saya dah beritahu saya perlukan sebelum ini. Benda kecil seperti, ‘Oh, seronoknya kalau I ada alat ni, makin mudah kerja I lepas ni.’ Dan kemudian beberapa bulan selepas itu saya dapat, BAM! Ia menunjukkan yang si dia peka.” – Stephen, 24

5. “I’m the worst at receiving gifts, jadi apabila saya dapat hadiah atau disuruh minta, saya nak yang simple saja. Saya okey kalau dapat piza atau T-shirt baseball team kegemaran saya.” – Nick, 27

6. “ANYTHING handmade. Tak kisah apa pun, saya sangat menghargainya kerana ia perlukan masa dan perhatian. Saya belum pernah lakukannya, tapi saya juga suka berkhemah ketika Hari Kekasih.” – Kevin, 24

7. “Saya tak berapa suka Hari Kekasih tetapi sejujurnya saya suka memasak makan malam lazat bersama pasangan serta mendengar lagu kegemaran kami sepanjang malam.” – Brendan, 28

8. “Saya akan gembira jika pasangan masak untuk saya atau dia telah merancang aktiviti untuk kami kerana dia lebih tahu apa yang dia inginkan pada Hari Kekasih.” – Sam, 21

9. “Menonton filem di kamar kemudian makan malam kegemaran kami seperti sushi dan menghabiskan masa berdua sepanjang malam.” – Marshall, 26

10. “My ideal Valentine’s Day adalah makan malam bersama kemudian dapatkan dessert dan pergi ke taman yang cantik.” – Kim, 26

Artikel asal: Hannah Smothers dan Taylor Andrews (Cosmopolitan.com)

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker