Wany Hasrita Kongsi Keperitan Hidup Sebelum Bergelar Selebriti
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Wany Hasrita Kongsi Keperitan Hidup Sebelum Bergelar Selebriti

Wany Hasrita Kongsi Keperitan Hidup Sebelum Bergelar Selebriti

Apabila nama Wany Hasrita diumumkan sebagai pemenang bintang paling popular di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 31 (ABPBH31), Wany menerima pelbagai kritikan dan cemuhan daripada ramai pihak yang mengatakan dia tidak layak menerima anugerah tersebut.

Wany juga mengakui sangat terkejut apabila namanya diumumkan sebagai pemenang pada malam tersebut kerana dia juga tahu dirinya masih terlalu muda dan baru di industri untuk menerima anugerah yang sangat ikonik dan berprestij itu.

Tetapi, undian tersebut bukanlah berdasarkan pilihan juri atau pun mana-mana pihak atasan sebaliknya datang daripada peminat. Dan tuah nampaknya berpihak kepada Wany kerana mempunyai kelab peminat yang sangat komited dan bersemangat untuk mengundi dirinya!

Didalam satu temu ramah bersama mStar Online, Wany berkongsi pahit manis kehidupannya sebelum bergelar selebriti seperti sekarang ini.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Image result for wany hasrita bintang paling popular

Saya seorang yang easy-going and make-up enthusiast. Saya obses dengan bronzer! Jika kamu nampak saya sedang ‘usha’ kamu di tempat awam, jangan risau – I’m just admiring your make-up. Saya juga pencinta haiwan lebih-lebih lagi kucing. Bila tidak menulis, saya suka tonton all my favorite series seperti Sex and The City dan Gossip Girl (duh, of course!).

Celebrity Stalker