Ulangtahun Ke-10 Perkahwinan Beyonce & Jay-Z - You Need To Know This!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Ulang Tahun Ke-10 Perkahwinan Beyonce & Jay-Z – You Need To Know This!

Memilih hari keempat dalam bulan keempat (4 April 2008), 10 tahun lalu, dunia hiburan menyaksikan pasangan berpengaruh - Beyonce dan Jay-Z disatukan.

Sepanjang 10 tahun ini, rumah tangga dan kehidupan peribadi mereka tidak pernah sunyi dengan pelbagai spekulasi dan gosip. Cosmo mahu recap segala momen terbaik, berita gempar ataupun spekulasi mengenai antara pasangan terkaya dan berpengaruh di dunia ini.

7 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

7. Julai 2014 – Khabar angin tersebar yang mereka dalam proses bercerai. Krisis rumahtangga mereka dijaga kemas tetapi media telah berjaya menghidu punca itu. Beyonce sebaik mungkin mahu mempertahankan rumah tangga mereka walaupun Jay-Z dilaporkan curang dengan wanita lain. Bey berusaha mahu hamil buat kali kedua untuk menutup segala spekulasi itu.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness