Ulangtahun Ke-10 Perkahwinan Beyonce & Jay-Z - You Need To Know This!
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Ulang Tahun Ke-10 Perkahwinan Beyonce & Jay-Z – You Need To Know This!

Memilih hari keempat dalam bulan keempat (4 April 2008), 10 tahun lalu, dunia hiburan menyaksikan pasangan berpengaruh - Beyonce dan Jay-Z disatukan.

Sepanjang 10 tahun ini, rumah tangga dan kehidupan peribadi mereka tidak pernah sunyi dengan pelbagai spekulasi dan gosip. Cosmo mahu recap segala momen terbaik, berita gempar ataupun spekulasi mengenai antara pasangan terkaya dan berpengaruh di dunia ini.

6 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

6. Mei 2014 – Sebuah video di dalam lif tersebar menyaksikan adik Beyonce, Solange menampar dan menumbuk Jay-Z sambil ditenangkan oleh Beyonce dan pengawal peribadi. Kejadian pada malam parti Met Gala itu dikatakan berpunca daripada isu berbangkit termasuk kononnya Solange hilang sabar dengan layanan yang diterima Beyonce daripada Jay-Z. Abang iparnya itu juga dikatakan ketika itu mempunyai hubungan sulit dengan ramai wanita termasuk protegenya sendiri, Rihanna.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness