Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

Top 10 Selebriti Lelaki Kacak Dan Hangat Dari Korea Selatan

Kacak, popular dan bisa membuatkan hati wanita cair lalu membentuk satu lopak air yang besar! Eh, terlalu jauh imaginasi kamu ya.

Cosmo senaraikan 10 selebriti lelaki dari Korea Selatan yang kacak. Setuju atau tidak kedudukan mereka dalam carta mengikut undian, Cosmo tak boleh nak kata apa kerana apa yang penting mereka yang tersenarai semuanya HANDSOME!

10 of 10Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

1. Daniel Phillip Henney

Tinggi, kacak dan berdarah kacukan, Daniel atau nama Koreanya Jeom Deok-su dikenali menerusi filem seperti Seducing Mr. Perfect (2006), My Father (2007), X-Men Origins: Wolverine (2009), Shanghai Calling (2012), The Last Stand (2013), dan Big Hero 6 (2014). Daniel yang berdarah kacukan Korea – Amerika Syarikat – Irish memulakan kerjaya sebagai model. Daniel kini adalah antara pelakon TV siri popular Amerika Syarikat, Criminal Minds untuk musim terbaru.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness